Rolluiken / Rolluiksystemen

Rolluiken, uw oplossing tegen inbraak, geluidsoverlast, lichtinval en inkijk. De rolluiken worden vervaardigt uit het sterkste aluminium. De rolluiken kunnen de hoogste toets der kritiek doorstaan. Dit komt door de jarenlange ervaring en een optimale kwaliteitscontrole. 

Alle lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op uw rolluik geen invloed hebben. Tevens worden er isolerende materialen verwerkt in de rolluiken, hierdoor zijn ze geruisloos uit en in te rollen. Deze materialen zorgen ook nog voor extra isolerende werking voor uw woning bij zowel warm als koud weer.

De rolluiken zijn in diverse kleuren leverbaar. De bediening kan plaatsvinden door middel van band, staaldraad of een slingerstang. Uiteraard is ook een elektrische bediening leverbaar, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of afstandsbediening.

Meer informatie?

U kunt ons bereiken via het offerteformulier of door een email aan ons te sturen met alle benodigde informatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Markiezen uitvalscherm Markiezen uitvalscherm
Markiezen uitvalscherm