Knikarmscherm Rhodos

Het knikarmscherm Rhodos is het allernieuwste 78/110 knikarmscherm en is uitgevoerd met een extra zware voorlijst en een schtoje in de kap waardoor het doek nauwelijks zichtbaar is. Door de combinatie van de fraaie vormgeving van de kapsteunen en de decoratieve ribben in kap en voorlijst is het type Rhodos het beste in zijn soort. De Rhodos wordt vaak een semi-cassettescherm genoemd.

In de standaard uitvoering wordt de Rhodos bediend aan de rechterzijde met een oogwindwerk met afneembare slingerstang. De standaardbreedtematen zijn : 300, 350, 400, 450, 500, 550 cm. breed. En alle standaardmaten worden voorzien van een gratis volant.

In de maatwerkuitvoering is de Rhodos ook elektrisch te bedienen. In de maatwerkuitvoering kunt u voor zowal hand- als elektrische bediening kiezen aan welke zijde u de bediening wenst.

Rhodos knikarmscherm

De constructie van de Rhodos

De knikarmen zijn gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden worden. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteun. U kunt voor de Rhodos ook lange zijsteunen bestellen ( de zogenaamde verlengde kapsteunen ). De lange zijsteunen dienen ervoor om te voorkomen dat de bovenste stenen van een muur afbrokkelen. Het scherm wordt zo lager gemonteerd, zodat het scherm goede houvast in de muur heeft. De kap van de Rhodos tesamen met de verlengde voorlijst zijn erop gemaakt dat in gesloten toestand het scherm semi-gesloten is. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

Meer informatie?

U kunt ons bereiken via het offerteformulier of door een email aan ons te sturen met alle benodigde informatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Rhodos knikarmscherm Rhodos knikarmscherm