Knikarmscherm Palma

Het knikarmscherm Palma is een uiterst fraai ogend cassette zonnescherm met ronde contouren. De geïntegreerde cassette, die voorzien is van een doekgoot, zorgt dat het doek - in opgerolde vorm - tegen alle weersinvloeden optimaal wordt beschermd. In de standaard uitvoering wordt de cassette Palma bediend door een soepel draaiend oogwindwerk met een afneembare slingerstang. Het summum is natuurlijk een elektrische bediening.

Standaard wordt dit cassettescherm geleverd in geheel roomwit gemoffelde uitvoering. (Ral 9001)

In de standaarduitvoering is het scherm leverbaar in handmatige bediening met oogwindwerk en een elektrische bediening. U kunt kiezen voor een bediening aan de linker- of rechterzijde. De bedieningszijde van zonneschermen bekijken we altijd vanuit de buitenzijde van het huis naar binnen kijkend. De standaardbreedtematen zijn : 300, 350, 400, 450, 500, 550 cm.breed. Alle standaarmaten worden gratis voorzien van een volant.

De cassette Palma is ook leverbaar in maatwerk waarin u uit elke gewenste andere dan standaardbreedtemaat kunt kiezen. Ook in maatwerk kunt u kiezen uit handmatige of elektrische bediening. U kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor een afstandbediening, zodat u vanuit uw luie stoel uw zonnescherm kunt bedienen.

Palma knikarmscherm

De constructie van de Palma

De knikarmen zijn bevestigd aan de zware massieve zijsteunen, waartussen het gehele scherm opgebouwd is.. De zijsteunen zijn geschikt voor muurmontage. Desgewenst kunnen ook verlengde kapsteunen besteld worden om het gewenste resultaat te bereiken. De lange zijsteunen dienen ervoor om te voorkomen dat de bovenste stenen van een muur afbrokkelen. Het scherm wordt zo lager gemonteerd, zodat het scherm goede houvast in de muur heeft. De Palma heeft een uniek kantelsysteem. Tesamen met de flens aan de kap, kantelt de voorlijst bij het naar binnen draaien onder de flens waardoor een mooie gesloten cassette ontstaat. Samen de met de standaard aangebrachte doekgoot vormt dit een zogenaamde dubbel cassette. Dit geeft de ultieme bescherming tegen weersinvloeden.

Meer informatie?

U kunt ons bereiken via het offerteformulier of door een email aan ons te sturen met alle benodigde informatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Palma knikarmscherm Palma knikarmscherm