Knikarmscherm Marbella

De Marbella is een extra zwaar en stabiel zonnescherm, uiteraard voorzien van een uiterst fraaie omgeving. De Marbella onderscheid zich door de extra stalen draagbuis waaraan de knikarmen bevestigd zijn. Hierdoor is dit scherm uitermate geschikt voor een grote breedte en uitval. Standaard wordt dit scherm bediend met een soepel draaiend oogwindwerk met afneembare slingerstang, maar uiteraard is hier ook een electrische bediening leverbaar. De bedienigszijde is in beide uitvoeringen naar keuze.

De Marbella wordt standaard geleverd in geheel roomwit gemoffelde uitvoering (Ral 9001)

Marbella knikarmscherm

De constructie van de Marbella

Door gebruik te maken van een extra stalen draagbuis, waaraan de knikarmen bevestigd zijn, is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen. Dit maakt het mogelijk om schermen te koppelen tot een breedte van wel 10 meter ! Uiteraard wordt het scherm geleverd met een doekgoot, waardoor het doek extra beschermd wordt tegen de weersinvloeden. De knikarmen zijn gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. Uiteraard zijn alle bouten, moeren en assen gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur.

Meer informatie?

U kunt ons bereiken via het offerteformulier of door een email aan ons te sturen met alle benodigde informatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Marbella knikarmscherm Marbella knikarmscherm