Knikarmscherm Malta

Ons knikarmscherm Malta heeft een traditionele vormgeving waar absolute degelijkheid vanaf straalt. Het scherm heeft decoratieve ribben op zowel de kap als de voorlijst. Dit geeft het scherm een zeer exclusieve uitstraling.

Standaard wordt de Malta geleverd in geanodiseerd aluminium. Tegen meerprijs is het scherm ook leverbaar in Roomwit (RAL9001)

De Malta wordt alleen geleverd in standaardbreedtematen : 300, 350, 400, 450, 500, 550 cm. De uitval is 250 cm. Alle standaardmaten worden voorzien van een gratis volant.

Bij de Malta heeft u de keuze uit bediening d.m.v. een oogwindwerk aan de rechterzijde of elektrische bediening d.m.v. een motor. Bij de elektrische bediening kunt u wel kiezen aan welke zijde er bedient gaat worden.

De bedieningszijde van zonneschermen bekijken we altijd vanuit de buitenzijde van het huis naar binnen kijkend.

Malta knikarmscherm

De constructie van de Malta

De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn lange zijsteunen ( de zogenaamde verlengde kapsteunen) en plafondsteunen los leverbaar. De lange zijsteunen dienen ervoor om te voorkomen dat de bovenste stenen van een muur afbrokkelen. Het scherm wordt zo lager gemonteerd, zodat het scherm goede houvast in de muur heeft. De knikarmen zijn gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden worden. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

Meer informatie?

U kunt ons bereiken via het offerteformulier of door een email aan ons te sturen met alle benodigde informatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Malta knikarmscherm Malta knikarmscherm