Knikarmscherm Ibiza

Het knikarmscherm Ibiza is synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlange schaduwplezier.

Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm Ibiza tot een van de meest gevraagde knikarmschermen.

Standaard wordt dit cassettescherm geleverd in geheel roomwit gemoffelde uitvoering (Ral 9001).

In de standaarduitvoering is het scherm leverbaar in handmatige bediening met oogwindwerk en een elektrische bediening. U kunt kiezen voor een bediening aan de linker- of rechterzijde. De bedieningszijde van zonneschermen bekijken we altijd vanuit de buitenzijde van het huis naar binnen kijkend. De standaardbreedtematen zijn : 300, 350, 400, 450, 500, 550 cm.breed. Alle standaarmaten worden gratis voorzien van een volant.

De Ibiza is ook leverbaar in maatwerk waarin u uit elke gewenste andere dan standaardbreedtemaat kunt kiezen. Ook in maatwerk kunt u kiezen uit handmatige of elektrische bediening. U kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor een afstandbediening, zodat u vanuit uw luie stoel uw zonnescherm kunt bedienen

Ibiza knikarmscherm

De constructie van de Ibiza

De knikarmen zijn bevestigd aan zware zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteun. U kunt ook lange zijsteunen bestellen. De lange zijsteunen dienen ervoor om te voorkomen dat de bovenste stenen van een muur afbrokkelen. Het scherm wordt zo lager gemonteerd, zodat het scherm goede houvast in de muur heeft.De kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten, zodat het doek optimaal beschermd is tegen weersinvloeden.

Meer informatie?

U kunt ons bereiken via het offerteformulier of door een email aan ons te sturen met alle benodigde informatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

SPECIAL!
Ibiza Limited Edition
. Een zeer exclusief knikarmscherm!
Klik hier voor meer informatie >>

Ibiza limited

NIEUW!
Ibiza Limited Plus Edition
. Nu ook in de verbluffend mooie structuurlak Stargrey.
Klik hier voor meer informatie >>

Ibiza limited plus
Ibiza knikarmscherm Ibiza knikarmscherm