Knikarmscherm Ibiza Limited Edition

Het knikarmscherm Ibiza Limited Edition is een knikarmscherm uit een exclusieve serie zonneschermen. Uitgevoerd in een zeer speciale antracietgrijze stuktuurlak en een exclusief voor deze serie ontworpen doek. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!

Ibiza Limited Edition Knikarmscherm

Standaardbreedten

350, 400, 450, 500, 550 cm

Materiaal

Struktuurlak antraciet RAL 7016

Uitval

300 cm (550 cm schermbreedte uitval 250 cm)

Doekkleur

905

Volant

Gratis

Constructie

De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn lange zijsteunen te bestellen. Kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten, zodat het doek optimaal beschermd is tegen weersinvloeden.

Bediening

In de limited edition uitvoering wordt de Ibiza standaard geleverd met een elektrische bediening d.m.v. een schakelaar. Tegen meerprijs kan worden gekozen voor een somfy RTS motor met exclusieve "lounge" handzender

Meer informatie?

Klik hier voor de folder van de Ibiza Limited edition

U kunt ons bereiken via het offerteformulier of door een email aan ons te sturen met alle benodigde informatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Ibiza Limited Edition Knikarmscherm Ibiza Limited Edition Knikarmscherm Ibiza Limited Edition Knikarmscherm Ibiza Limited Edition Knikarmscherm Ibiza Limited Edition Knikarmscherm