Knikarmscherm Balero

De cassette Balero is een superplatte verschijning, voorzien van alle accenten voor een topdesign. De Balero wordt bediend met een soepel draaiend oogwindwerk met een afneembare slingerstang. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische bediening. De Balero is uitgevoerd met een doekgoot. Hierdoor is ook bij een geopend scherm sprake van een cassette uitvoering. De term dubbele cassette is daarom zeker niet overdreven.

Standaard wordt de Balero geleverd in geheel roomwit gemoffelde uitvoering (RAL9001).

Balero knikarmscherm

De constructie van de Balero

De knikarmen zijn bevestigd aan de zware massieve zijsteunen, waartussen het gehele scherm kantelbaar is om de gewenste hellingshoek in te stellen. De zijsteunen zijn geschikt voor zowel muur- als plafondmontage. Desgewenst kunnen ook verlengde kapsteunen besteld worden om het gewenste resultaat te bereiken. De lange zijsteunen dienen ervoor om te voorkomen dat de bovenste stenen van een muur afbrokkelen. Het scherm wordt zo lager gemonteerd, zodat het scherm goede houvast in de muur heeft. Door de speciale kanteltechniek is vrijwel elke gewenste hellingshoek instelbaar en blijft het scherm perfekt sluiten.

Meer informatie?

U kunt ons bereiken via het offerteformulier of door een email aan ons te sturen met alle benodigde informatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

 

 

Balero knikarmscherm Balero knikarmscherm